На Львівщині поліція ліквідувала нелегальну мережу фальсифікованого алкоголю | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
На Львівщині поліція ліквідувала нелегальну мережу фальсифікованого алкоголю
05 Січня, 18:42

На Львівщині поліція ліквідувала нелегальну мережу фальсифікованого алкоголю

У рамках спеціальних операцій «Акциз» та «Мережа» податкові міліціонери Головного управління ДФС у Львівській області в період новорічних свят 2019 року ліквідували мережу нелегального виробництва фальсифікованого алкоголю. Про це повідомили у ГУ ДФС у Львівській області.

Під час досудового розслідування  провели  слідчо-оперативні заходи на місцях безпосереднього виготовлення, зберігання та реалізації алкогольного фальсифікату.

“Просували” фальсифікат за допомогою популярних месенджерів: Viber, WhatsApp, Telegram.

За результатами проведених обшуків у  Львові, Пустомитівському, Яворівському, Городоцькому, Жовківському та Кам’янка-Бузькому районах Львівської області з незаконного обігу вилучили понад 28 тисяч пляшок готової до реалізації фальсифікованої алкогольної продукції.

Алкоголь був у тарі різних видів і об’ємів, з етикетками відомих виробників. Широкий асортимент підробок містив у собі 13 видів популярної горілки, а також коньяки, бренді, шампанські вина.

На місці обшуків виявили також сировину і пристосування необхідні для такого виробництва, зокрема: не облікований спирт, декілька тисяч марок акцизного податку, пластикові бочки, каністри, різноманітна тара, шланги, фільтри, плівка і фольга для пакування, клей, спиртометр тощо.

Орієнтовна вартість вилучених підакцизних товарів понад 3,8 мільйона гривень.
Ухвалою Апеляційного суду м. Львова на вилучену продукцію наклали арешт. Триває подальший комплекс слідчих дій.

Відео