Океан Ельзи випустив кліп з фрагментами війни: кошти з монетизації підуть на підтримку ЗСУ | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Океан Ельзи випустив кліп з фрагментами війни: кошти з монетизації підуть на підтримку ЗСУ
27 Липня, 11:45

Океан Ельзи випустив кліп з фрагментами війни: кошти з монетизації підуть на підтримку ЗСУ

Гурт “Океан Ельзи” випустив кліп на пісню “Квіти мінних зон”, яка була написана ще кілька років тому. Відео зняли нещодавно, у нього ввійшли зокрема документальні кадри з Донбасу.

“Це більше, ніж просто нові пісня та відео. Це – наше сьогодення, наше життя і наша віра”, – зазначено в повідомленні “Океанів”.

В основі відео є ідея режисера Олега Томіна, коли в кадрі одночасно відбуваються події у двох вимірах – життя в тилу та бойові дії на фронтах війни за Свободу і Незалежність України.

“А найголовніше, сьогодні – це не два паралельні світи, а наша СПІЛЬНА, ОДНА НА ВСІХ реальність. Коли на відстані руки – війна, на відстані руки – тил. Тривога, біль, безсонні ночі очікування короткого повідомлення “все добре у нас”, “я норм”, “живий” або просто “+”. І тут же – лють до ворога, яка перетворюється на рішучість, сміливість і непохитну віру у звільнення кожного метру своєї країни”, – зазначають музиканти.

Кошти від монетизації кліпу та пісні на музичних платформах долучать до збору на пікапи для наших бійців разом із фондом “Повернись живим”.

Відео