“Боляче дивитись”: на кордоні з Польщею утворились величезні черги | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
“Боляче дивитись”: на кордоні з Польщею утворились величезні черги
22 Грудня, 20:07

“Боляче дивитись”: на кордоні з Польщею утворились величезні черги

На польському-українському кордоні у напрямку в’їзду до України утворились великі черги автомобілів та автобусів.

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України у Facebook, пише “Європейська правда“.

“У переддень зимових свят спостерігається прогнозоване збільшення транспортного потоку через пункти пропуску на кордоні та ускладнення руху на українсько-польській ділянці. Інформуємо громадян про значні накопичення транспортних засобів на кордоні з Польщею у напрямку в’їзду на територію України”, – йдеться у повідомленні.

Найбільша кількість автомобілів та автобусів очікує на оформлення перед пунктами пропуску “Краківець-Корчова” та “Шегині-Медика”, зазначили в управлінні.

“Основною причиною такого накопичення є те, що наші співвітчизники, які працюють та навчаються за кордоном, або виїжджали з приватною метою, намагаються встигнути до початку свят повернутися додому”, – пояснили у відомстві.

У соцмережах люди діляться фотографіями черг та висловлюють свої думки з цього приводу.

“Боляче дивитись на кілометрові черги на пунктах пропуску між Україною та європейськими державами та страшно уявляти кількість наших людей в ЄС. Через наші “хороші зарплати” та “помірні ціни” українські сім’ї місяцями залишаються без мами, тата, сестри та брата”, – написала користувачка Оксана Волоско-Зінько.

 

Фото: Tomasz Baart/Facebook

  • 0
  • 7461
Відео