У Золочеві на пішохідному переході іномарка збила 7-річну школярку | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
У Золочеві на пішохідному переході іномарка збила 7-річну школярку
14 Травня, 14:12

У Золочеві на пішохідному переході іномарка збила 7-річну школярку

Вчора, 13 травня, водій автівки Renault Megane збив 7-річну дівчинку на пішохідному переході. Внаслідок аварії дитина отримала травму. Її госпіталізували у Львівську обласну дитячу клінічну лікарню «Охматдит», повідомляють у Нацполіції Львівської області.

«Аварія трапилась на вулиці Чорновола о 14.30. Наразі правоохоронці намагаються встановити обставини ДТП. Поки що вдалося з’ясувати, що 52-річний житель міста Буча, що на Київщині, рухався в напрямку центру міста. У той час дитина раптово вибігла на дорогу. Водій не встиг зреагувати, тож уникнути зіткнення не вдалось. Внаслідок ДТП дівчинка отримала травму ноги», – розповідають правоохоронці.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА додали, що дитина вибігла позаду автомобіля, котрий проїжджав.

Нагадаємо, що 10 травня біля Рівного у ДТП загинула родина. Чоловік, дружина та їхній півторамісячний син. Водій легковика виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом. Удар був доволі сильним. Водій і немовля загинули одразу. Жінку доставили у лікарню. Але врятувати її життя медики не змогли.

Фото: Золочів. нет

  • 0
  • 1624
Відео