На Львівщині автівки на «єврономерах» продають за заниженими цінами | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
На Львівщині автівки на «єврономерах» продають за заниженими цінами
13 Грудня, 10:27

На Львівщині автівки на «єврономерах» продають за заниженими цінами

На сьогоднішній день на сайті одного із найбільших авторинків України “auto.ria” є 19 292 оголошень про продаж автомобілів з іноземною реєстрацію на території Львівської області. Поруч із престижними та дорогими позашляховиками продають доволі дешеві автівки, вік яких коливається від 20 до 30 років, дослідив 032.

Дешевих «євроблях» на сайті авторинку не дуже багато. Є близько сотні оголошень, де вартість автомобілів до $1000. Однак, є й взагалі надзвичайно дешеві пропозиції. Наприклад, львів’янин продає автівку «Фольксваген Поло» з польськими номерами всього за $799.

«В мене є інший автомобіль. Цей вирішив продати, бо хочу підзаробити грошей. Автомобіль ще на ходу, просто я ним не користуюсь. Його потрібно розмитнити. Скільки це буде коштувати, я не знаю. І за якими там процедурами тепер все відбувається – теж не знаю», – сказав продавець автівки на єврономерах у Львові.

Чоловік зізнається, що готовий знизити покупцю ціну на 50 доларів, адже автомобіль не є надто новим.

На сайті olx пропозицій по Львівщині є більше 1000 і лише близько 50 – з низькими цінами. Продають автівку «Опель» з польськими номерами всього за $600. Власник автомобіля Роман із міста Золочів розповів, що пригнав автівку з Польщі у липні цього року для своєї дівчини, а тепер хоче продати автомобіль.

«Їжджу на «Мазді», а цією автівкою користувалася моя дівчина. Зараз я хочу її продати. Бо автівка мені не потрібна», – зазначив він.

За його словами, перша власниця автівки також живе у Золочеві. Може допомогти у розмитненні легковика. На думку Романа, вартість розмитнення – 1 100 євро.

Відео