Львів’янка Олена Старікова здобула срібло етапу Кубка світу у Новій Зеландії | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Львів’янка Олена Старікова здобула срібло етапу Кубка світу у Новій Зеландії
23 Січня, 18:15
logo-black

Львів’янка Олена Старікова здобула срібло етапу Кубка світу у Новій Зеландії

Софія Козаренко

Спортсменка фінішувала другою в індивідуальному спринті. Це дисципліна, у якій на полотно треку виїжджають дві спортсменки і змагаються три кола. Велосипедистка, яка фінішує другою, вилітає.

У фіналі львів’янка зустрілася з представницею Гонконгу Лі Вай Ше. Суперниця непроста, вона показала найкращий результат у кваліфікації, а в боротьбі за золоту медаль перемогла Олену Старікову у двох заїздах. Відтак у нашої спортсменки – друге місце.

«У фіналі я їхала з найсильнішою суперницею, у неї більше досвіду. Мені ще є над чим працювати. Суперниць завжди багато, бо всі дівчата вже виборюють очки аби здобувати ліцензії на Олімпійські ігри. Відповідно всі хочуть бути якнайсильнішими  та якнайшвидшими. Сріблом я задоволена, бо для мене воно перше в цій дисципліні на етапі Кубка світу. Медаль завжди дається нелегко, треба багато працювати і над тілом, і над розумом» – розповіла LMN Олена Старікова.

Зазначимо, що у грудні Олена Старікова виборола золоту та бронзову медалі на етапі Кубка світу з велотреку в Берліні. Її визнали найкращою спортсменкою Львівщини у цьому місяці.

Фото: facebook/Олена Старікова

Відео