Не знав про митні правила: на кордоні з Польщею вилучили декілька партій нового одягу та взуття | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Не знав про митні правила: на кордоні з Польщею вилучили декілька партій нового одягу та взуття
02 Квітня, 19:40

Не знав про митні правила: на кордоні з Польщею вилучили декілька партій нового одягу та взуття

Сьогодні, 2 квітня, у ПП «Краківець» митники виявили в автівках українців незадекларований одяг. Про це повідомили у Львівській митниці.

Зокрема у пункт пропуску «Краковець – Корчова» із Польщі за кермом «Skoda Octavia» прибула 42-річна жителька Сумської області. Для проходження митного контролю вона обрала смугу «зелений коридор».

 

Однак під час огляду авто працівники митниці виявили 586 одиниць нових жіночих курток, футболок, спортивних костюмів тощо.

Окрім цього, тим же шляхом повертався із сусідньої країни 47-річний мешканець Прикарпаття. Однак його автомобіль «Toyota Corolla» зі смуги спрощеного митного контролю було переведено в місце поглибленого огляду. Відтак, в багажнику  легковика працівники митниці виявили 2374 одиниць новенького одягу.

Під час усного опитування громадянин пояснив, що віз товари для своєї родини, а про існування декларацій і митних правил нічого не знав.

«До повної «тріади» працівники митниці виявили у  «Volkswagen Crafter» 50-літнього волинянина партію невживаних кросівок «Nike» та «Adidas»,. Громадянин повертався додому через пункт пропуску «Рава-Руська – Хребенне» і «забув» декларувати товар», – додали працівники митниці.

За цими фактами складено адмінпротоколи.

Відео