Патрульні влаштували погоню за п’яним водієм без прав | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Патрульні влаштували погоню за п’яним водієм без прав
17 Червня, 11:18

Патрульні влаштували погоню за п’яним водієм без прав

Вчора, 16 червня, 0 2.30  на вулиці Липинського їхав автомобіль ВАЗ 21013 з вимкненими фарами. Патрульну дали водієві вказівку зупинитися, однак він її проігнорував і почав втікати в напрямку Жовкви.  

“Порушник не звертав уваги ні на вказівки з гучномовця, ні на сирени, ні на проблискові маячки червоного та синього кольорів. Він виїжджав на зустрічну, проїжджав на червоне світло і наражав на небезпеку усіх учасників дорожнього руху. Переслідування тривало близько 12 кілометрів і два екіпажі 1 батальйону заблокували втікача”, – кажуть у патрульній поліції Львівщини.

Водієм виявився 18-річний львів’янин, який став повнолітнім лиш два тижні тому. Відповідно водійських прав у нього ще не було. Хлопець сказав, що дуже перелякався і тому втікав. Натомість, патрульні встановили основну причину – водій керував напідпитку. Пристрій драгер показав результат 0,75 проміле.

Порушника затримали і всі адмінматеріали складали в Шевченківському відділі поліції. Відповідно, окрім протоколу затримання, хлопець отримав постанову за те, що їздить не отримавши прав, протокол за ігнорування вимог про зупинку та протокол за нетверезе кермування.

Фото: zhzh

Відео