Зараз не час для пошуку сенсацій, зради чи хайпу,- ЛОВА | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Зараз не час для пошуку сенсацій, зради чи хайпу,- ЛОВА
08 Березня, 15:32

Зараз не час для пошуку сенсацій, зради чи хайпу,- ЛОВА

Львівська обласна військова адміністрація звернулася до представників медіа-ресурсів із закликом подавати виключно офіційну і перевірену інформацію. Зі свого боку держслужбовці обіцяють медійникам сприяння і співпрацю з метою перемоги в інформаційній війні з російськими окупантами.  Про це повідомляє Telegram-канал голови ЛОВА Максима Козицького.

«Ми всі розуміємо, що інформація може як рятувати, так і вбивати тисячі мирних українців та військових, які сміливо і відважно боронять нашу з вами державу. Неперевірена, неофіційна інформація чи фейки стають ворожими «градами» в інформаційному полі», – заявили у ЛОВА.

У свою чергу представники ЛОВА пропонують журналістам та модераторам каналів у соцмережах співпрацю та допомогу у наповненні їх ресурсів достовірною інформацією. Там обіцяють сприяти представникам медіа в отриманні, перевірці та розповсюдженні інформації, яка може бути оприлюднена згідно з законами воєнного стану.

«Також ми можемо співпрацювати у спростуванні відомостей, які зумисне намагається поширити ворог, або які є неправдиві і потрапили в інфопростір випадково. Ми закликаємо Вас до постійної двосторонньої співпраці. Разом зможемо завдавати ворогу великих інформаційних втрат та забезпечити мирне перебування вимушених переселенців у тилу», – закликають представники ЛОВА.

Додамо, що від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Львівська мануфактура новин працює у співпраці з ЛОВА і подає лише ту інформацію, яка була озвучена з офіційних джерел. Розуміючи, якою вагомою і ефективною є інформаційна зброя, ми закликаємо інші медіа також дотримуватися цього принципу.

Разом переможемо! Слава Україні!

Відео