На Червоноградщині в гуртожитках створили 400 місяць для переселенців: які роботи провели і де | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
На Червоноградщині в гуртожитках створили 400 місяць для переселенців: які роботи провели і де
03 Жовтня, 19:14

На Червоноградщині в гуртожитках створили 400 місяць для переселенців: які роботи провели і де

У кількох гуртожитках профтехосвіти Червоноградщини вже повністю облаштували додаткові місця для комфортного проживання переселенців. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Станом на сьогодні у Червоноградському гірничо-економічному фаховому коледжі проведено повністю заміну вікон. Завершено ремонт 5 поверху, 4 поверх.

Найближчим часом планують розпочати ремонтні роботи 3-го поверху. Тут хочуть облаштувати 225 додаткових місць для проживання ВПО.

У Сокальському професійному ліцеї роботи вже завершені. Для комфортного проживання ВПО передбачено 92 додаткових місця.

В Угнівському аграрно-будівельному ліцеї внутрішні роботи також завершені. Станом на сьогодні завезено пиломатеріали для облаштування нової покрівлі. При сприятливих погодних умовах підрядна організація приступить до виконання робіт по заміні даху. Тут передбачено 66 додаткових місць для переселенців.

Ця інформація була цікавою для вас?

Зараз ми не лише пишемо новини — дуже хочемо зігріти наших воїнів напередодні зими. Для цього ми запустили ініціативу «Теплий Покров», де збираємо на термобілизну, рукавичці, шкарпетки для ЗСУ. Кожен, хто пожертвує на теплі речі, зможе взяти участь у розіграші особливих лотів.  Деталі та умови читайте тут.

Відео