За ніч у Львові патрульні зупинили сім п’яних водіїв | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
За ніч у Львові патрульні зупинили сім п’яних водіїв
01 Березня, 16:55

За ніч у Львові патрульні зупинили сім п’яних водіїв

Сьогодні вночі активісти громадської організації “Pitbull” повідомили патрульним, що на вулиці Коломийській водій автомобіля Mitsubishi – у нетверезому стані.

Чоловік порушував правила дорожнього руху – не вмикав світлові покажчики повороту. Патрульні вимагали, аби той зупинився, але чоловік їх проігнорував та почав тікати. Повернув на вулицю, яка завела його в глухий кут.

“Перевірка на приладі Drager показала, що він перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння. Результат перевірки – 2.81 проміле, це найвищий показник за цілий місяць”, – повідомляє патрульна поліція Львівщини.

Поліцейські почали шукати свідків, які повинні бути присутні під час перевірки водія на стан сп’яніння, та зупинили автомобіль KIA. Виявилося, що водій цього авто також керував напідпитку. І на нього, і на водія Mitsubishi склали протоколи. 

У цю ж ніч патрульні на вулиці Пасічній затримали водія автомобіля ВАЗ. Він здійснив зіткнення з автомобілем Volvo та почав втікати з місця події. Його наздогнали, зупинили та побачили, що той п’яний.

“Результат перевірки 2.21 проміле, що в 11 разів перевищує допустиму норму. На чоловіка склали протокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, а також за вчинене ДТП та втечу з місця. Матеріали справи передадуть в суд”, – кажуть патрульні.

Фото: Патрульна поліція Львівщини.

Відео