Під Львовом перекинулися дві фури | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Під Львовом перекинулися дві фури
06 Листопада, 15:21
logo-black

Під Львовом перекинулися дві фури

Вікторія Ратушна

Сьогодні, під обід, на об’їзній дорозі Львова, неподалік заводу «Фуджікура», трапилась ДТП. Зіткнулися дві вантажівки. Обидві злетіли у кювет. Одна із них ще й загорілася.

«На місці ДТП працюють пожежники та медики. В аварії постраждали троє людей», – повідомив Ігор Зінкевич.

За попередньою інформацією, одна із фур належала компанії Coca-Сola. Зі слів очевидців, її водій і пасажир постраждали найбільше. У водія пошкоджена нога, а у його напарника перелом хребта і тазу. Ймовірна причина аварії – перевищення швидкості. Обидві вантажівки рухались назустріч одна одній та не зуміли розминутися. Одна із фур, злетівши у кювет, загорілася. До речі, дорога, якою рухались машини, через дощ була мокрою. Можливо, це також посприяло ДТП.

“У будь-яку погоду дорожній транспорт повинен рухатись із безпечною швидкістю. Тут було сильне лобове зіткнення. Відомо, що вантажівкою керував 56-річний львів’янин, іншою – 36-річний житель одного з сіл Жовківського району. На місці працюють правоохоронці, з’ясовують всі обставини аварії. Постраждалих доправили до лікарні”, – каже Світлана Добровольська із Нацполіції Львівщини.

ФОТО: Варта 1

  • 0
  • 2389
Відео