Провідникам потягів дозволять користуватися газовими балончиками | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Провідникам потягів дозволять користуватися газовими балончиками
04 Серпня, 16:11

Провідникам потягів дозволять користуватися газовими балончиками

Працівникам Укрзалізниці дозволять користуватись газовими балончиками для захисту. Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій в ефірі Громадського радіо, пише УП.

«Стосовно спецзасобів, я ініціював це питання. Вважаю, що необхідно там мати хоча би газові балончики», – сказав Криклій.

А також додав, що в міністерстві розглядали і доволі активно обговорювали можливість використання електрошокерів. Але, за його словами, такі спецзасоби дозволені тільки поліцейським.

А що стосується працівників Укрзалізниці – то використовувати газовий балончик краще, ніж не використовувати нічого взагалі.

Нагадаємо, в ніч на 31 липня на пасажирку поїзда Київ-Маріуполь Анастасію Лугову у купе напав невідомий чоловік, Він був одягнений лише в труси. Спочатку побив жінку, а потім почав до неї чіплятися на очах у її сина. Нападником виявився раніше судимий 45-річний Віталій Рудзько. Чоловіка арештували, на 2 місяці без права внесення застави. А от постраждала побоюється, щоб тепер нападника не визнали психічно хворим. За її словами, чоловік все робив усвідомлено і продумав кожну деталь.

У свою чергу Укрзалізниця повідомила, що звільнить провідника, начальника поїзда і окремих працівників поїзда Київ-Маріуполь, де чоловік без квитка побив і намагався зґвалтувати пасажирку.

  • 0
  • 148
Відео