Євген Клопотенко оновить їдальню у Львівській політехніці: проректор розповів про плани змін | Львівська мануфактура новин
Євген Клопотенко оновить їдальню у Львівській політехніці: проректор розповів про плани змін
30 Липня, 16:37
logo-black

Євген Клопотенко оновить їдальню у Львівській політехніці: проректор розповів про плани змін

Сьогодні, 30 липня, у Львівській політехніці відомий кухар Євген Клопотенко зустрівся з представниками адміністрації університету. Разом із проректором з інституційного розвитку Романом Коржем, проректором з соціальних питань та управління інфраструктурою Ігорем Гельжинським і директором Студентської їдальні Михайлом Свистуном вони обговорили пілотний проєкт, який невдовзі реалізують на одному з поверхів «Годівнички». Про це повідомили у пресслужбі.

«Сьогодні для улюбленої студентами та викладачами “Годівнички” розпочався період змін. Євген Клопотенко, знаний своїм вмінням перетворювати навіть щоденні страви на шедеври, разом із проректорами Львівської політехніки та керівником їдальні обговорив пілотний проєкт, який невдовзі реалізують на одному з її поверхів», — йдеться в повідомленні.

LMN дізналася у проректора Львівської політехніки Романа Коржа у чому полягає суть пілотного проєкту, який планують реалізувати у «Годівничці», і яку роль у ньому відіграє Євген Клопотенко.

 

«Ми запросили Євгена Клопотенка до нас, щоб показати, що маємо і що можемо зробити. Він оцінив нашу їдальню в корпусі на вулиці Митрополита Андрея, скуштував випічку, оглянув інтер’єр. Розмова вийшла дуже цікавою, глибокою й ґрунтовною. Найбільше вразило те, що він звернув увагу навіть на дрібниці, які ми, можливо, щодня просто не помічаємо. Він запропонував ідеї, які змусили нас подивитися на знайомі речі зовсім по-новому. Це не була формальна презентація — радше перший погляд, ознайомлення. Ми хотіли зрозуміти: що в нас є, чого бракує, що можна змінити. А в нього — зовсім інше, нестандартне бачення», — розповів проректор.

Як зазначив Роман Корж, адміністрація університету має на меті повністю змінити систему харчування у Львівській політехніці.

«Ми оновлюємо нашу “Годівничку”, і, можливо, вона набуде абсолютно нового формату — наприклад, стане кафе. Євген Клопотенко все побачив і зрозумів. Він запропонував нам кілька ідей, які ми зараз обговорюємо. Адже йдеться не лише про концепцію, а й про капіталовкладення та фінансові рішення. Ми ще визначаємося, яким шляхом підемо, але головне — ми точно будемо змінювати систему. І цей процес уже запущено», — каже проректор Львівської політехніки.

За його словами, в серпні адміністрація продовжить обговорення, а вже у вересні планує представити більш чітку ідею.

«У нас є багато різних локацій, і ми розглядаємо кілька варіантів: можливо, частину з них передамо для реалізації проєкту, а можливо, залишимо за собою. Це ще потрібно вирішити. Але найголовніше — ми хочемо зберегти дух Політехніки, її особливу атмосферу. Йдеться про своєрідний ребрендинг — оновлення, яке дозволить зберегти традиції, але зробити їх сучасними», — наголосив Роман Корж.

User Image
Адріана Карапінка
Відео