У ресторані “Фазенда”, що розташований у селі Наконечне ІІ Яворівського району, виявили порушення потоковості сировини та поганий розподіл чистого та брудного посуду. Крім того у закладі готували на весілля страви, які заборонено подавати влітку: продукти з кремом, заливне та фаршировану рибу. Власники ресторану не показали Держпродспоживслужбі документів на продукти та продовольчу сировину, яку використовували на весіллі. Про це Галнету розповіла начальниця відділу організації розслідування спалахів Держпродспоживслужби Львівщини Олена Улашина.
Нагадаємо, 3 вересня, до Новояворівської районної лікарні госпіталізували 10 людей, серед яких була трирічна дитина, з симптомами отруєння. Усі вони 31 серпня харчувалися на весіллі у с. Наконечне II у ресторані «Фазенда».