Львівські ресторани розпочали оригінальний проект
Сьогодні, завтра та у неділю у багатьох львівських ресторанах можна буде поїсти за стільки, скільки ви готові заплатити. Це буде експеримент, коли гості закладу зможуть самі визначати, яку суму хочуть тут залишити. Щоправда, така акція не стосується алкогольних напоїв.
«Гість приходить в ресторан, отримує меню, робить замовлення, а коли йому приносять рахунок, він платить не скільки написано в рахунку, а скільки вважає за потрібне,» – пояснює ресторатор Марк Зархін.
До ініціативи «Відкритий чек» наразі долучились понад 30 ресторанів Львова:
ресторація Бачевських,
ресторан-пивоварня «Кумпель»,
винотека Cafe1,
пивна ресторація «Кумпель»,
ресторан «Голодний Микола»,
п’ять закладів Pizza Celentano Ristorante,
два заклади мережі «Хінкальня» у Кривій Липі та на Федорова,
два заклади мережі Сhurassko grill&wine на Валовій та Галицькій,
Bar Myshly,
Bratello — Italian Grill Restaurant,
TISTO. Pizza. Pasta,
Korova Kol’orova,
Om Nom Nom,
Leopolis Restaurant,
Трапезна Ідей,
Tapas Papas,
Druzi Cafe&Bar,
Tante Sophie càfe escargot,
паб «Дублін».
Найближчим часом наші менеджери дадуть відповідь