На фермі поменшало і равликів. У березні, коли партії равликових делікатесів готували на експорт до Європи, країни закрили свої кордони на карантин. І все, що збирались експортувати до Італії та Іспанії, а це тонни продукції, так і не покинули України. Відтоді вирощують на фермі те, що зможуть зготувати для гастропрезентацій, – пише “Суспільне”.
Під час карантину власники думали як адаптувати свій бізнес, відтак почали вирощувати каченят. Від березня їх виростили близько 500. Тепер запеченою качкою із яблуками пригощають туристів. А ще на фермі з’ясували, що качки можуть харчуватись равликами.
Родина Юськевичів каже експериментуватиме далі – пробуватимуть вирощувати й іншу екзотику. Зараз на фермі, до прикладу є декілька індиків, схрещених із страусами. Їх теж у майбутньому готуватимуть.