26-річний Данило Скобало народився у Львові. Навчався у Ліцеї №8. У 2015 році закінчив Львівське вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму, здобув професію «кухар, кондитер».
Після завершення навчання був шеф-кухарем у місцевих закладах, зокрема «Атляс» та «ДеЛюкс». Згодом працював у ресторанній сфері у Варшаві, Ґданську та Закопаному.
Із початком повномасштабного вторгнення рф повернувся на Батьківщину. Спершу вступив до лав територіальної оборони. Під час виконання бойового завдання отримав поранення, однак повернувся на фронт. Згодом боронив державу на східному напрямку у складі 3-ї окремої штурмової бригади Сухопутних військ Збройних Сил України (раніше – ССО «Азов»). Пишався тим, що боронив державу пліч-о-пліч із однодумцями заради майбутнього України.
У Данила Скобала залишилися бабуся з дідусем, батьки, брат із родиною, тітки, дядьки та хрещений син.
Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.