Сільський голова на Яворівщині так і не відремонтував дороги | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Сільський голова на Яворівщині так і не відремонтував дороги
05 Січня, 17:59

Сільський голова на Яворівщині так і не відремонтував дороги

Марта Занюк

Мешканці села Мальчиці Яворівського району потерпають від жахливих доріг. Єдина під’їзна дорога від центральної вулиці до будинків повністю  розгромлена. У такому ж стані дороги на вулицях Шевченка та Лесі Українки.

Їх розгоромив грейдер, але після нього ніяких робіт більше не проводили. Відповідно дороги у ще гіршому стані, ніж були.

LMN писала раніше про цю ситуацію. Тоді сільський голова Євген Сабадаш обіцяв, що до початку зими питання з дорогами вирішать.

Проте нічого не змінилося.

«Проїхати зараз взагалі нереально, всі обіцянки і слова голови знову на вітер, що в черговий раз доводить його непрофесіоналізм. Йому абсолютно байдуже який стан дороги і як люди мають добиратися до свого будинку», – каже жителька села Соломія Помірко.

Жінка розповіла, що минулого тижня  на дорозі було суцільне місиво з болота.  Їй довелося перенести на іншу дату планове щеплення дитини, оскільки машиною з дому було неможливо виїхати.

«Я так розумію, що яворівська РДА мало зацікавлена у ремонті дороги. Після  свят звернуся у яворівська прокуратуру і тоді у Львівську ОДА», – повідомила LMN Соломія.

Натомість сільський голова Євген Сабадаш каже, що ситуацію з дорогами контролює.

«Ми засипали дороги щебенем, посипаємо піском. Зараз випав сніг, більше нічого зробити не можемо. Звертаємось з заявками у районну раду, просимо, щоб весною нам допомогли», – зазначив Євген Іванович.

Нагадаємо,  проблему з дорогами у Мальчицях намагаються вирішити вже давно. Та поки що немає жодних результатів.

Відео