“Після матчу Роман одразу полетів у Київ. Толком і не поговорили”, – батько футболіста Яремчука | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
“Після матчу Роман одразу полетів у Київ. Толком і не поговорили”, – батько футболіста Яремчука
12 Червня, 09:18
logo-black

“Після матчу Роман одразу полетів у Київ. Толком і не поговорили”, – батько футболіста Яремчука

Тетяна Пасічник

10 червня у Львові футбольна збірна України перемогла  Люксембург з рахунком  1:0. Єдиний і, як виявилось, переможний гол забив футболіст Роман Яремчук. Він родом з села Поріччя Задвірне, що на Городоччині.

LMN спілкувалась з батьком спортсмена Олегом Яремчуком.  Він зараз працює тренером у Львові. У минулому був гравцем ФК «Карпати».

Чоловік поділився емоціями та враженнями від матчу.

«Це просто  не передати словами. Нам Ромчик ще заздалегідь забронював місця на матч. Це ж гріх, бути у Львові і не прийти на матч сина. Були всією сім’єю: я, дружина і старший син. Бачили гол Ромчика, ані не моргнули, – розповідає батько. – Хлопцям було дуже важко відновитись. Тільки декілька днів тому був матч з Сербією, вони витратили всі сили. Та і взагалі, немає легких ігор, це футбол , треба завжди виходити на поле сконцентрованим та підготовленим. Ми дуже раді і за Україну, і за збірну, і за сина».

Протягом вихідних, які Роман провів у Львові, приїхати до рідної домівки йому не вдалось.

«Ми з жінкою їздили у його готель, там спілкувались. Додому синові їхати не вийшло, бо, самі розумієте, це серйозний матч і він потребує підготовки. Я прекрасно розумію, що це для нього важливо. Ми не хотіли  відволікати Романа. Йому треба було зосередитися лише на роботі», – каже.

Одразу після матчу Україна – Люксембург батьки поїхали проводжати Романа в аеропорт.

«Навіть не встигли нормально поговорити. Він полетів у Київ до сім’ї. Обіцяв на декілька днів приїхати погостювати, але коли знайдеться час – хтозна», – додає.

Батько каже, у рідному селі Поріччя Задвірне всі вболівають за збірну і пишаються земляком. Знайомі зі всієї України пишуть батькам повідомлення з привітаннями, дзвонять. Олег Яремчук каже, приємно відчувати таку підтримку.

 

Фото: footboom.com

  • 0
  • 5028
Відео