Мешканець Львівщини хотів перевезти через кордон дорогий товар під виглядом поштових відправлень | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Мешканець Львівщини хотів перевезти через кордон дорогий товар під виглядом поштових відправлень
05 Червня, 16:36

Мешканець Львівщини хотів перевезти через кордон дорогий товар під виглядом поштових відправлень

На пункті пропуску «Грушів» викрили 27-річного мешканця Львівщини, який хотів перевести 150 поштових відправлень. Проте, в документах він вказав меншу вагу товару.

Про це розповіли у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Відомо, що вантажний автомобіль Mitsubishi, за кермом якого 27-річного уродженець Львівщини їхав в Україну через пункт пропуску «Грушів». Під час проходження контролю водій вантажівки повідомив, що переміщує 150 поштових відправлень.

В ході перевірки, митники разом із працівниками «Укрпошти» встановили, що загальна вага та кількість товару значно перевищує ту, яка зазначена в документах.

«Загалом серед поштових відправлень чоловік намагався незаконно перемістити через кордон 79 принтерів, 43 коробки з  обладнанням для майнінгу, 38 коробок з мережевим та відео-обладнанням, 20 коробок і 2 піддони з одягом італійських і французьких виробників,  8 коробок із взуттям, 4 коробки з бронепластинами тощо»,  – йдеться у повідомленні.

На чоловіка склали протокол. Увесь товар у нього вилучили.

Відео