У Трускавці чиновниця роздавала агітки за Садового | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
У Трускавці чиновниця роздавала агітки за Садового
18 Лютого, 16:40
logo-black

У Трускавці чиновниця роздавала агітки за Садового

Антоніна Скляренко

Начальниця юридичного відділу Трускавецької міської ради Олена Савченко роздавала агітаційні матеріали за кандидата у президенти Андрія Садового під час робочого дня. Керівника впізнали місцеві мешканці та зняли на відео, з постом обурення виклали в інтернет.

«Трускавець – мале містечко, один одного знають. Мені повідомили, що начальниця юридичного відділу стоїть і роздає агітки, замість того, щоб працювати. Біля ринку, де вона стояла, в той день був розкладений і намет від «Самопомочі», – розповідає Роман Бучкович, депутат міської ради.

Чоловік зняв чиновницю на відео у п’ятницю о 13.34. В цей час у Трускавецький міській раді вже закінчився обід.

«Перерва за графіком у них триває з 12.00 до 13.00. Я підійшов і спитав, чи має вона право займатися агітаційними справами під час робочого дня. На що почув абсолютно спокійну і ствердну відповідь. Після чого чиновниця продовжувала закликати підтримати її кандидата на президентських виборах», – додає Бучкович.

Чоловік виклав відео в інтернет. Під постом ситуацію стали коментувати місцеві. Активісти критикували жінку, що замість того, аби вирішувати нагальні проблемні справи у місті, вона займається політичною агітацією.

«Ми з міською радою довший час воюємо через мінеральні джерела, але ця справа постійно лишається відкладена, бо Олена Савченко ігнорує наші звернення. Їй ж нема часу займатися прямими обов’язками. До речі, після розголосу Савченко оформили заднім числом відпустку. Мовляв, агітацію вона проводила у свій вільний час. Дивно, що людина бере відпустку з п’ятниці. Але це ми теж перевіримо, опрацьовуємо записи з відеореєстраторів міськради і там буде видно, коли чиновниця прийшла на роботу, коли вийшла і коли повернулася», – каже чоловік.

Олена Савченко є членом місцевої організації «Об`єднання «Самопоміч» та у Трускавецькій міській раді представляє інтереси від цієї політичної сили як депутат.

Відео