Через скандальне відео віце-президент львівських “Карпат” може позбутися роботи (ВІДЕО 18+) | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Через скандальне відео віце-президент львівських “Карпат” може позбутися роботи (ВІДЕО 18+)
02 Березня, 10:59
logo-black

Через скандальне відео віце-президент львівських “Карпат” може позбутися роботи (ВІДЕО 18+)

Юлія Швидко

Віце-президент львівських “Карпат” Олег Смалійчук учора ввечері повідомив, що звільняється зі своєї посади. Таку заяву зробив після оприлюдненого відео, на якому учасники нецензурно висловлюються на адресу команди Прем’єр-ліги ФК “Львів”.

“Прошу пробачення у всіх вболівальників футболу і, особливо, у тих, чиї діти дивились це відео. За свої слова і вчинки потрібно відповідати. З цього моменту я вже не віце-президент ФК Карпати. Дякую усім за підтримку. Цей період мого життя був, дійсно, крутий! Приходьте на дербі, любіть футбол! Зустрінемось на фан-секторі!” – написав Олег Смалійчук на своїй сторінці у Facebook.

Офіційного повідомлення про звільнення Смалійчука ще не надходило.

«Поки на сайті нашого клубу немає інформації про звільнення віце-президента, про це говорити не будемо. Також ще не скажу про позицію клубу щодо цієї ситуації, бо наразі не отримав офіційної оцінки», – казав LMN Ростислав Ящишин, керівник інформаційного центру «Карпат».

Скандальне відео опублікувало видання «Трибуна». На ньому Смалійчук разом з ультрас “Карпат» у неформальній обстановці співає пісню з образливим текстом про ФК “Львів”.

«Такі пісні часто співають вболівальники футбольних команд про своїх суперників. Думаєте, «Львів» про нас так не говорить? Просто їх аматорські відео не з’являються в інтернеті. «Карпатам» не пощастило. Шкода, якщо Смалійчука справді звільнять. Він – фанат своєї справи. Тим більше тоді не вживав лайки. Лише разом з іншими розмахував шарфом», – каже LMN один з ультрасів «Карпат». Просить його не називати.

Відео з’явилося за декілька днів до матчу Української Прем’єр-Ліги між “Карпатами” та ФК “Львів”. Гра відбудеться 3 березня у рамках 20-го туру першості.

Відео можна подивитися тут. Воно заборонене дітям до 18-ти років.

Фото: Zik, Трибуна

Відео