На хабарі затримали начальника управління фінансового контролю Львівської міської ради Олега Дроздова | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
На хабарі затримали начальника управління фінансового контролю Львівської міської ради Олега Дроздова
05 Березня, 19:01

На хабарі затримали начальника управління фінансового контролю Львівської міської ради Олега Дроздова

Його підозрюють в отриманні хабара –  8 тисяч гривень. Якщо факти незаконних дій посадової особи будуть підтверджені, Львівська міська рада вимагає від правоохоронців об’єктивного розслідування та покарання», – йдеться у повідомленні прес-служби міськради.

У Департаменті захисту економіки Національної поліції України повідомили, що посадовець організував «прозорий» механізм підписання необхідних документів для подальшого виконання робіт переможцями тендеру.

Затримання відбулося у закладі громадського харчування неподалік міської ради Львова.

 

 

 

«Так, було встановлено, що за погодження кошторисної документації з виконання ремонтно-будівельних робіт вулиць на території одного з районів м. Львова вимагав один відсоток «відкату» від загальної суми договору. Сьогодні, 5 березня оперативники Управління захисту економіки, слідчі поліції Львівської області за процесуального керівництва прокуратури Львівської області затримали посадовця. Неправомірно отримані гроші вилучили з кишені куртки правопорушника», – йдеться у повідомленні правоохоронців

 

«Львівська міська рада засуджує будь-які прояви хабарництва з боку посадових осіб. Нечесні люди не мають права працювати в органах місцевого самоврядування чи будь-яких інших структурах, основне покликання яких – служити громаді», – прокоментував в.о. міського голови Львова Геннадій Васьків.

Станом на 18:30 правоохоронці проводять обшуки в кабінеті управління фінансового контролю міськради.

 

 

 

Головне фото ілюстративно

Відео