На Яворівщині збирали на оглядини командирів артилерійських дивізіонів | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
На Яворівщині збирали на оглядини командирів артилерійських дивізіонів
20 Березня, 15:30

На Яворівщині збирали на оглядини командирів артилерійських дивізіонів

На базі 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ, що на Яворівщині, провели збір. В ньому взяли участь більше сотні командирів дивізіонів ракетних військ і артилерії Збройних Сил України.

«Метою збору стало доведення до командирів системи підготовки спеціалістів ракетних військ і артилерії, ознайомлення їх з навчально-матеріальною базою Центру, яка використовується для забезпечення підготовки спеціалістів ракетних військ і артилерії за чинними рівнями підготовки», – кажуть в Академії сухопутних військ.

На зборах учасникам показали казарми покращеного типу у військовому містечку «Базове», школу підготовки операторів протитанкових ракетних комплексів. Оглянули навчально-тренувальні комплекси фахівців причіпної артилерії, мінометників та артилерійської розвідки.

Під керівництвом командувача ракетних військ і артилерії Командування Сухопутних військ Збройних Сил України В’ячеслава Горбильова учасники зборів обговорили, як покращити підготовку спеціалістів ракетних військ і артилерії ЗСУ.

 

ФОТО: MILITARY NAVIGATOR (ілюстрація)

  • 0
  • 245
Відео