П’яні поліцейський та інспектор з паркування їздили по нічному Львову | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
П’яні поліцейський та інспектор з паркування їздили по нічному Львову
16 Квітня, 18:01

П’яні поліцейський та інспектор з паркування їздили по нічному Львову

Сьогодні уночі у Львові працівники поліції затримали двох водії за підозрою у керуванні транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Один з них виявився співробітник карного розшуку, інший – інспектор з паркування у місті, повідомив співзасновник «Варти-1» Ігор Зінкевич.

«16 квітня спільнота громадських активістів Pitbull Lviv була присутня на затриманні поліцією водіїв за підозрою в стані алкогольного сп‘яніння. Водій автомобіля Volkswagen Tiguan – зі слів свідків, працівник карного розшуку Галицького району. При підозрі на стан алкогольного сп‘яніння відмовився здавати тест на драгері, – зазначив Ігор Зінкевич. – Вже пізніше поліція затримала іншого водія на проспекті В‘ячеслава Чорновола. Volkswagen Passat рухався без увімкнених фар ближнього світла. Під час спілкування з водієм виявилося, що він працює інспектором з паркування у Львові. У нього було помічено ознаки алкогольного сп`ягніння. При перевірці на драгері показало 0,55 проміле».

У прес-службі Патрульної поліції Львівської області уточнили, що автомобіль Volkswagen Tiguan був зупинений у центрі міста, на розі вул. Дорошенка та Костюшка. Водночас відмовилися підтвердити, чи справді ці водії – правоохоронці.

Вчора, 15 квітня, своє професійне свято відзначали працівники карного розшуку України.

Фото: “Варта-1”

Відео