У Дрогобичі створять 15 селфі-локацій | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
У Дрогобичі створять 15 селфі-локацій
17 Квітня, 17:42
logo-black

У Дрогобичі створять 15 селфі-локацій

Тетяна Пасічник

Активісти ініціативи “Дев’ятка” Дрогобича створили онлайн-карту локацій для селфі. Для цього обрали декілька архітектурних споруд.

“Поруч з історичною пам’яткою стоятиме помітка, на якій зазначатимется, що тут можна робити селфі, – розповідає LMN громадська активістка Олена Юркевич. – До 11 травня ми плануємо реалізувати близько п’яти таких локацій. До кінця року — решту. Якщо дрогобичани підхоплять ідею, то ми тільки раді продовжувати пошук локацій”.

Представники «Дев’ятки» вважають, що завдяки цьому молодь зацікавиться видатними та цікавими місцями Дрогобича. Водночас ідея допоможе розвинути туризм в місті.

“Зараз час інтернету, вся молодь активно сидить в інстаграмі, фейсбуці та інших соцмережах. Ми вирішили використати це, як платформу для розвитку міста. Фото біля історичних споруд закидуватимуть у соцмережі. Там люди з інших міст та країн знайомитимуться з Дрогобичем. Можливо саме такі гарні фото надихнуть когось приїхати до нас, відвідати місто”, – каже Юркевич.

На карті є позначки селфі-місць. Натиснувши на них, можна побачити назву споруди, її опис. Також прикріплений зразок селфі.

Відео