До Львова повернулися роми-грабіжники | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
До Львова повернулися роми-грабіжники
16 Червня, 16:34

До Львова повернулися роми-грабіжники

До Львова, зокрема в центральну частину, знову повернулися закарпатські роми, які грабують перехожих. Вчора посеред дня в центрі група циганок намагалася пограбувати іноземця, якого від зловмисниць  врятували перехожі.

 

«Схема стара: п‘ятеро – шестеро циганок оточують перехожого або перехожих, найчастіше туристів-іноземців, починають штовханину з різних сторін і, поки жертва оговтається, викрадають або забирають у нього гаманець, мобілку, гроші, окуляри – все, що можна вкрасти і розбігаються у різні боки.. Поводять себе нахабно, в разі небезпеки переходять на крик, мат, погрожують, принижують і жертву і людей. котрі намагаються її врятувати від по грабунку», — написав на своїй сторінці у Facebook журналіст Микола Савельєв, оповідаючи про спробу пограбування, яку вдалося не допустити.

 

Він також наголосив, що не вірить у те, що поліція нічого не може вдіяти, бо після минулого надзвичайного випадку усі грабіжники із Закарпаття зникли зі Львова за лічені дні.

 

 

“Минулий розгул ромів – грабіжників завершився погромом табору циган, які взагалі до цієї діяльності не мали жодного стосунку і вбивством молодого цигана”, – нагадав автор допису.

Фото: ілюстративне

Відео