Павло Бакунець вручив яворівським випускникам грошову винагороду | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Павло Бакунець вручив яворівським випускникам грошову винагороду
01 Липня, 13:46
logo-black

Павло Бакунець вручив яворівським випускникам грошову винагороду

У суботу, 29 червня, міський голова Павло Бакунець від імені Яворівської ради на головній площі міста, під час випускного, вручив фінансові нагороди за здобутки у навчанні 11-класникам. Усього роздали 13,4 тисяч гривень 13-ом випускникам. Кошти виділили з міського бюджету.

«Колись наш земляк митрополит Андрей Шептицький дуже багато грошей вкладав у навчання та розвиток молоді. Я вирішив взяти з нього приклад і створив у Яворові програму підтримки обдарованої молоді, бо саме від молоді залежить наше майбутнє, – каже LMN міський голова Яворова Павло Бакунець. – Я сам тільки недавно був учнем, якби мені тоді хтось надав матеріальну допомогу за те, що я гарну вчуся,це було б великим плюсом. Ця невелика нагорода мотивуватиме молодь і я впевнений, що наші випускники стануть найуспішнішими студентами найкращих вузів України».

Кошти отримали учні, які зайняли призові місця на районних, обласних та всеукраїнських олімпіадах. Сума залежала від кількості здобутих грамот на олімпіадах. Учні отримали від 500 до 2500 гривень.

«Яворів потрібно розвивати. Після школи молодь піде вчитися в університети, але згодом дехто повернеться і буде тут працювати. Може вони пам’ятатимуть, що колись місто щось для них зробило і захочуть робити його кращим», – додає Павло Бакунець.

Відео