Сьогодні у Львові стартує міжнародний турнір з мініводного поло | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Сьогодні у Львові стартує міжнародний турнір з мініводного поло
05 Липня, 10:59

Сьогодні у Львові стартує міжнародний турнір з мініводного поло

З 5 по 7 липня у Львові у стрибковому басейні СКА, що на вул. Клепарівська, 39а, відбудеться міжнародний турнір з міні-водного поло. Участь візьмуть 10 команд з різних куточків України, Білорусі, Литви, Словаччини та Англії.  Про це  повідомляють організатори заходу.

«Нам дуже приємно, що на нашу пропозицію відгукнулися наші зарубіжні друзі. Такої кількості гостей, а особливо з-за кордону, ми не мали ще ніколи, а відтак цей турнір, сподіваюся, матиме своєрідний аншлаг. Наші змагання уже стали традиційними і відбудуться уже втретє. Два роки тому вони відбувалися на винниківському озері, минулого року на озері у Тернополі, а цього року нам випала можливість їх провести у стрибковому басейні СКА у Львові”,-сказав голова федерації міні-водного поло Львівщини Віталій Свіщов.

З 10 команд-учасниць за головний кубок міжнародного турніру позмагаються також і дві львівські команди — «Акватіко» та «Акватіко-2».

10 команд волею сліпого жеребкування розподілять у три групи. З двох груп, у яких виступатимуть по 3 команди, до півфіналу турніру потраплять лише переможці, з іншої групи, де виступатимуть чотири команди, дві кращі вийдуть до півфіналів. Команди, які не зможуть пробитися до півфіналу, також між собою змагатимуться після завершення групового турніру за 5−10 місце.

Перший матч престижного міжнародного турніру відбудеться сьогодні, 5 липня, о 18.15. Жеребкування турніру – о 15:00.

Фото: dynamolviv.com

Відео