П’яний водій накинувся на службовий автомобіль поліції | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
П’яний водій накинувся на службовий автомобіль поліції
23 Липня, 20:39

П’яний водій накинувся на службовий автомобіль поліції

Вчора до Львівської патрульної поліції зателефонували водії, які скаржилися на чоловіка за кермом автомобіля Chevrolet Captiva. Він відверто порушував правила дорожнього руху. Припускали, що перебуває в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Інспектори зупинили порушника на вулиці Кривоноса у Львові. Водія попросили пред’явити документи, проте він відмовився.

«Чоловік поводився агресивно та нецензурно висловлювався. Йому запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння приладом Drager. Погодився. Результат перевірки – 2.75 проміле, що більш ніж в 13 разів вище допустимої норми. Інспекторна нього почав складати протокол», – розповідають у пресслужбі патрульної поліції у Львівській області.

Водій почав кричати на поліцейських, вибіг на проїздну частину та вдарив службовий автомобіль поліції кулаком. Офіцери його затримали.

«Тоді з автомобіля вибіг пасажир, також нетверезий. Почав нецензурно висловлюватися в бік патрульних. Інспектори затримали і його», – додають правоохоронці.

Порушників доставили у відділ поліції. На водія склали протокол за керування автомобілем в стані сп’яніння. Суд визначить для нього покарання.

Фото: патрульної поліції

Відео