Завтра трасу Львів-Ужгород можуть перекрити | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Завтра трасу Львів-Ужгород можуть перекрити
29 Вересня, 10:09
logo-black

Завтра трасу Львів-Ужгород можуть перекрити

Про намагання мешканців Старосамбірщині привернути увагу влади до бездоріжжя між селами Стрілки та Мшанець LMN писала неодноразово. Місцевий священник Роман Гром зняв два кліпи, на яких детально видно стан дороги. А також створив відповідну петицію, яка назбирала необхідну кількість голосів, щоб голова Львівської обласної ради виніс це питання на розгляд.

 

«На жаль, влада Львівщини вперто ігнорує проблему. І навіть, якщо можна зрозуміти брак фінансування для ремонту цього проміжку дороги, то байдужості до прохання людей — ніяк. Переконаний, що пан Ганущин мав би винести на розгляд Львівської облради цю петицію і, принаймні, вислухати мешканців цих сіл», — наголосив місцевий мешканець, активіст Василь.

 

Тож вже завтра, в понеділок 30 вересня о 7 годині зранку, мешканці частини сіл Старосамбірщини проведуть мирну акцію для привернення уваги до проблеми. Чи перекриватимуть трасу на Ужгород — дізнаємося завтра.

 

«Ми неодноразово писали звернення та скарги. Однак все безрезультатно. Тож, як ми й обіцяли, буде мирна акція за капітальний ремонт дороги Стрілки-Мшанець. Впевнений, що до неї доєднаються усі свідомі громадяни довколишніх сіл і ті, які хочуть, щоб ситуація змінилася на краще. Я буду разом зі своїми парафіянами», — зазначив у відеозверненні отець Роман Гром.

Відео