У страшній аварії на Золочівщині загинув 24-річний львів’янин | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
У страшній аварії на Золочівщині загинув 24-річний львів’янин
23 Жовтня, 17:41
logo-black

У страшній аварії на Золочівщині загинув 24-річний львів’янин

Вчора, недалеко села Підгайчики Золочівського району, трапилась ДТП. На автодорозі Тернопіль-Львів-Рава-Руська зіткнулися легкове авто «Пежо» та вантажівка «ДАФ». В результаті 24-річний водій легковика загинув на місці.

«Дуже страшна аварія, від удару машини розкинуло направо і ліво. Фура злетіла з дороги, її аж вивернуло. Кабіна просто вгрузла в землю. Легкову – зім’яло, як коробку. Шансів вижити у водія не було. Він не наш мешканець, зі Львова. Зовсім молодий хлопець – 24 роки. Їхав, кажуть, кудись по роботі, – розповідає місцева мешканка Галина. – На цьому місці де сталася аварія це вже не перше ДТП. Зовсім недавно там хлопця машина збила. При тому, що всього за пару метрів сільські помешкання та на дорозі йде суцільна лінія, машини там ганяють як навіжені, обганяють одна одну. Тут, наче хлопець і не на великій швидкості їхав, але удар об фуру був надто важким».

Як з’ясувалося вантажівкою керував 54-річний мешканець Тернопільщини. В результаті аварії він отримав тілесними ушкодження його госпіталізували до лікарні. А от тіло загиблого хлопця забрали на експертизу.

Поліція та експерти будуть з’ясовувати всі осбставини аварії.

 

ФОТО: “Варта 1”

 

Відео