Львівського надзвичайника знайшли мертвим на Закарпатті | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Львівського надзвичайника знайшли мертвим на Закарпатті
16 Грудня, 14:31
logo-black

Львівського надзвичайника знайшли мертвим на Закарпатті

Вчора, 15 грудня, у лісі неподалік Ужгорода знайшли тіло львів’янина 32-річного Юрія Бордуна. Чоловік замерз.

«Сьогодні зранку хотів оновити пост про зникнення цього чоловіка. Але почав отримувати інформацію, що цього робити не треба, бо його знайшли. Відзвонювались і знайомі Юрія, повідомляли одну і ту ж інформацію – чоловіка знайшли в закарпатському лісі, він замерз. Шукати більше не треба. Крім того, також отримав підтвердження від керівника ДСНС, співробітником, якого був зниклий. Він теж сказав, що пошуки припинено, Бордуна знайшли», – розповідає Ігор Зінкевич із ГО «Варта 1».

Зі слів поліції, тіло зниклого львів’янина виявили у лісі села Ворочово, що у Перечинському районі Закарпатської області.

 

 

«Знайшли місцеві та викликали поліцію. За попередніми даними, на тілі чоловіка не було виявлено ознак насилля. Більше можна буде сказати після експертизи», – кажуть у Нацполіції Львівщини.

Нагадаємо, львів’янин Юрій Бордун, який працював провідним фахівцем ГУ ДСНС у Львівській області, зник ще 24 листопада. Востаннє його бачили в Львівському аеропорту. Він проводжав свою дівчину. Родичі спочатку думали, що пара полетіла разом та, як виявилося, Юрій залишився у Львові. Проте з того часу на зв’язок не виходив.

 

Відео