Андрій Петришин: «Садового з його командою чекаємо у суді» | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Андрій Петришин: «Садового з його командою чекаємо у суді»
30 Серпня, 20:58

Андрій Петришин: «Садового з його командою чекаємо у суді»

Так, будівництва сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій у Львові цього року вже не буде. 8 липня Восьмий апеляційний адмінсуд заборонив вчиняти будь-які дії по реалізації сміттєпереробного комплексу. А 19 серпня Верховний Суд повністю відмовив виконавчому комітету Львівської міської ради й ЛКП “Зелений Львів” у відкритті касаційного провадження на цю заборону.

Передвиборчі ролики мера про нібито успішну реалізацію цього проєкту є нічим іншим, як фінішною агонією перед тим, аніж той піде з посади. Відчуваючи це, останній не полишає спроб розпиляти між своїми ще декілька мільйонів від Європейського банку реконструкції та розвитку.

Будівництво остаточно зупинене, але судовий процес має тривати. Бо ж наступною метою є не лише скасування дозвільного документу на це будівництво, але й доведення вини мера та його команди у свідомому плануванні збиткового та екологічно небезпечного для громадян проєкту.

Аби людям, в тому числі правоохоронним органам, стало відомо щодо зловживань мерської команди в сміттєвому питанні, ми подали клопотання про виклик та допит свідків в особі Андрія Садового та членів усього виконавчого комітету в режимі он-лайн. Тут сотні тисяч охочих будуть мати змогу спостерігати за процесом зі своїх гаджетів.

Вважаю, що за таких умов настане саме персональна відповідальність. У нашої сторони до мера та його виконкому є сотні незручних запитань. Якими експертизами керувалися, на які закони опиралися при прийнятті рішення будувати збитковий комплекс, та в решті-решт чому не врахували думку жителів міста?!

Слухання у цій справі відбудеться завтра, 31 серпня, о 10. 00 за адресою: м.Львів, вул.Чоловського, 2.

Пане мер, наостанок проявіть гідність! Правду ми вже знаємо. Та вашу версію хочемо почути.

  • 0
  • 671
Схожі публікації