“Біда не приходить одна”: на Яворівщині попрощалися із загиблим на Донбасі Романом Червінським | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
“Біда не приходить одна”: на Яворівщині попрощалися із загиблим на Донбасі Романом Червінським
18 Вересня, 11:45
logo-black

“Біда не приходить одна”: на Яворівщині попрощалися із загиблим на Донбасі Романом Червінським

Софія Мінджоса

Сьогодні зранку, 18 березня, на Яворівщині зустрічали тіло загиблого на Донбасі 29-річного Романа Червінського. Після того кортеж вирушив у село Радохінці на Мостищині. Звідти родом його батько.

“У Радохінцях народився батько Романа. Згодом вони переїхали жити у Яворів. Це хороша сім’я. В нього ще старший брат залишився. Недавно їх ще одне горе спіткало – в батька стався інсульт. Я сьогодні був у них. Батько сумний сидить на дворі на кріслі… Оплакують горе. Сумно і страшно на це дивитися. Як то кажуть, біда не приходить одна”, – каже LMN староста Гусаківської сільради Василь Швед, у підпорядкуванні ради є село Радохінці.

Батько Романа також військовий.

Чин похорону відбудеться завтра, 19 вересня, о 12.00 у церкві Святого Миколая Радохинцях.

Нагадаємо, Роман Червінський з 2015 року проходив службу як механік-водій механізованого взводу механізованої роти 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Вночі 16 вересня Роман підірвався, коли перебував у бліндажі. Травми виявились несумісними з життям. Підрив стався поблизу Новотошківського.

Фото: Яворівська РДА.

Відео