У Львові через карантин перенесли концерти відомих гуртів | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
У Львові через карантин перенесли концерти відомих гуртів
18 Листопада, 20:05
logo-black

У Львові через карантин перенесли концерти відомих гуртів

На жаль, завтра 19 листопада та наступного дня, 20 листопада, у Львові не відбудуться два раніше заплановані концерти відомих гуртів Ляпіс-98 та Рокаш. Все через пандемію коронавірусу. Організаторам категорично заборонили проводити виступи.

«Концерти довелось перенести. Вчора у приміщенні Галицького РВ ГУМВС України у Львові, куди ми прибули за роз’ясненнями, нам, як організаторам, було категорично заборонено проведення концертів Ляпис-98, що мав відбутися завтра, 19 листопада та Рокаш, запланований на п’ятницю у клубі Малевич. Така позиція правоохоронних органів мотивувалась виконанням Постанови Кабінету Міністрів України № 641 та останніми подіями у клубі Малевич. Враховуючи вищенаведене, з метою запобігання зриву наших подій та забезпечення здоров‘я глядачів, МИ ВИМУШЕНІ ПЕРЕНЕСТИ КОНЦЕРТИ Ляпіс-98 та Рокаш», – розповів Петро Луцишин, один з організаторів, директор та засновник Lutsyshyn Promo.

Водночас організатори просять не засмучуватись та обіцяють, виступи відомих гуртів у Львові обов’язково відбудуться, щоправда, треба трішки почекати. Концерт Ляпис-98 – перенесли на 23 квітня 2021р, а Рокаш на 26 лютого. Усі придбані квитки будуть дійсними.

Якщо хтось хоче обміняти квитки на інші події можуть звертатись за ел. адресою: [email protected]

Нагадаємо, 13 листопада, ввечері у Львові правоохоронці зупинили концерт, який організували з порушенням правил карантину. У цей день у нічному клубі Malevich виступав гурт “Бумбокс”.

Правоохоронці дізналися із соціальних мереж про те, що під час виступу  між глядачами не дотримана соціальна дистанція, відсутні медичні маски. Виїхали на місце та  припинили концерт.

На організатора події склали адмінпротокол. Тепр йому загрожує штраф до 170 000 тисяч гривень. Вартість квитків на концерт гурту “Бумбоксу” становила від 700 гривень.

 

Відео