На Сколівщині двох підлітків можуть посадити на 6 років у тюрму | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
На Сколівщині двох підлітків можуть посадити на 6 років у тюрму
20 Листопада, 10:45

На Сколівщині двох підлітків можуть посадити на 6 років у тюрму

Двох неповнолітніх 15 та 16 років затримали за крадіжки на Сколівщині. Хлопці були ласі до чужого майна, а ще наважились на проникнення у магазини.

«17 листопада до Сколівського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл району про те, що вночі невідомі викрали його мотоцикл марки Viper, залишений під будинком. На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Протягом доби оперативники розшукали викрадений транспортний засіб і встановили особи причетних до його викрадення – ними виявилися двоє мешканців Сколівського району віком 15 та 16 років», – кажуть у поліції Львівщини.

Як вдалось з’ясувати правоохоронцям, неповнолітні причетні щонайменше до п’яти крадіжок, і це лише за місяць, впродовж листопада. Малолітні злодії також проникали у господарські приміщення, викрадали електроінструменти та інші речі власників.

«У ніч на 16 листопада неповнолітні проникли у магазин дитячого одягу в місті Сколе, а в ніч на 17 листопада – у продуктовий магазин у селі Нижня Рожанка, в яких також скоїли крадіжки майна та продуктів», – додають у поліції.

За фактами крадіжок проти підлітків поліція Сколівського району відкрила кримінальне провадження. За скоєне хлопцям тепер світить чималий термін – до шести років тюрми.

Відео