Закопався в снігу: у Львові автокрадій намагався сховатися від поліції | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Закопався в снігу: у Львові автокрадій намагався сховатися від поліції
22 Лютого, 09:17

Закопався в снігу: у Львові автокрадій намагався сховатися від поліції

Вчора, 21 лютого, у Львові злодій, тікаючи від патрульних поліцейських, сховався від них у сніговому заметі в парку. Але чоловіка та його компаньйона таки затримали правоохоронці, повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області.

«Вранці правоохоронці приїхали на місце події за викликом – громадяни повідомили про невідомих осіб, які снують біля дорогої іномарки. Поліція прибула на проспект Червоної Калини, де були помічені підозрілі особи. Виявила двох чоловіків, які побачивши правоохоронців, пустилися у втечу. На місце знаходилося авто Mazda», – зазначають у патрульній поліції.

Одного, 37-річного підозрілого, правоохоронці затримали одразу. Іншого, 36-річного порушника, – через 10 хвилин. Зловмисник спробував сховатися, пірнувши в замет в парку під деревом.

Під час поверхневої перевірки у нього виявили пакетик з невідомою порошкоподібною речовиною. Зловмисники також встигли зняти з автомобіля дорогі запчастини, вартість яких попередньо оцінили у 40-50 тис грн. За попередньою інформацією, ці особи причетні ще до кількох схожих епізодів.

Зараз вони перебувають під арештом.

Фото: патрульної поліції у Львівській області

 

Відео