Керівник підприємства привласнив 2 мільйони гривень за невідремонтовані дороги на Городоччині | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Керівник підприємства привласнив 2 мільйони гривень за невідремонтовані дороги на Городоччині
31 Березня, 17:09

Керівник підприємства привласнив 2 мільйони гривень за невідремонтовані дороги на Городоччині

Прокурори Львівщини повідомили про підозру директору одного з ТзОВ, який привласнив державні кошти під час ремонту доріг. Посадовець, користуючись службовим становищем, заволодів 2 млн грн за нібито виконану роботу, повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

«Встановлено, що в період 2018-2019 років ТзОВ як генпідрядник мало провести капітальний ремонт доріг у селищі Великий Любінь та у селі Бартатів (Городоцький район). Роботи були виконані не в повному обсязі та з порушенням норм чинного законодавства. Проте керівник господарського товариства вніс неправдиві відомості у акти приймання виконаних будівельних робіт, що і дозволило отримати кошти, виділені на ремонт. Як наслідок, керівник фірми заволодів коштами місцевих бюджетів на суму майже 2 мільйони гривень», – кажуть в обласній прокуратурі.

Наразі тривають слідчі дії. Проводяться обшуки за місцем проживання та роботи підозрюваного керівника та осіб, які можуть бути причетні до вказаного кримінального правопорушення. Вирішують питання про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк від 7 до 12 років. Також, якщо вину посадовця доведуть, йому загрожує 3-річне позбавлення права обіймати певні посади та конфіскація майна.

Фото: Фейсбук

 

Відео