«Перше місце»: діти з Новояворівська записали зворушливу пісню до Великодня (Відео) | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
«Перше місце»: діти з Новояворівська записали зворушливу пісню до Великодня (Відео)
04 Травня, 13:11
logo-black

«Перше місце»: діти з Новояворівська записали зворушливу пісню до Великодня (Відео)

У Новояворівську до Великодніх свят ансамбль «Веселкові барви» вокальної студії «Мій голос», що діє при церкві Покрови Пресвятої Богородиці УПЦ, записав пісню «Перше місце». У ній 13-річні діти – семеро дівчат та два хлопці – прославляють Ісуса Христа. Відео уже з’явилося у мережі.

«Цією піснею ми хотіли не лише привітати людей з Великодніми святами, а й нагадати усім, що Бог у нашому житті завжди має бути на першому місці. Тоді у нас все буде гаразд. Бо, на жаль, у нинішньому світі люди часто займаються життєвими турботами, женуться за матеріальними гараздами і забувають про те, що є щось важливіше, – розповідає LMN керівник ансамблю Надія Колиняк. – Під час карантину наше життя суттєво змінилося, тому ми ще більше маємо звертатися до Бога – відвідувати церкву, ходити до Причастя. Батьки повинні це прививати власним дітям. Вони змалечку мають розуміти, що Бог має бути в пріоритеті».

Кліп записували всередині храму Покрови Пресвятої Богородиці УПЦ. Слова і музику написала волинська авторка Елизавета Кравчук. Ідея сюжету – Надії Колиняк.

«Ми вдячні дружині священика Надії Колиняк, яка зуміла організувала цю вокальну студію. Моя донька Софія уже шість років співає у «Веселкових барвах». Цей ансамбль від дня заснування тримається разом. Скільки діток туди прийшло, стільки є й зараз», – розповідає LMN батько однієї з учасниць ансамблю Євген Копитчак.

В ансамблі співають Ірина Бонк, Ольга Березюк, Марічка Макало, Надія Когут, Матвій Колиняк, Софія Копитчак, Софія Дусько, Дмитро Онацко і Анастасія Бесага. Двоє дітей приїжджають зі Шкла, усі інші – місцеві.

Нагадаємо, що у жовтні торік цей ансамбль зняв кліп на пісню «Ісус». Відеокліп вразив професійним виконанням, щирістю дитячих почуттів та емоцій. Знімали його у Крехівському монастирі на Жовківщині. Він набрав понад 30 тисяч переглядів на YouTube.

А напередодні цьогорічного Різдва діти підготували ряд відеокліпів з новорічними привітаннями.

Фото: надані Надією Колиняк

Відео