Молодь Львівщини запрошують на Військову школу імені Героя України Тараса Матвіїва | Львівська мануфактура новин
Підтримати проект
регіональні новини
Молодь Львівщини запрошують на Військову школу імені Героя України Тараса Матвіїва
28 Липня, 10:59
logo-black

Молодь Львівщини запрошують на Військову школу імені Героя України Тараса Матвіїва

Стартувала реєстрація на Військову школу імені Героя України Тараса Матвіїва. Наметовий табір розпочнеться у понеділок, 9 серпня, у Жидачеві. Саме тут народився та зростав Тарас. У програмі табору – військові навчання, фізична підготовка, стрільба, турніри з лазертагуру, тощо. Організовує вишкіл громадська організація «Народний Легіон».

Пройти військову школу може молодь 15-25 років. Зареєструватись можна до 6 серпня за посиланням. Обов’язковою умовою участі є наявність дозволу від батьків. Зразок його оформлення організатори надішлють зареєстрованим учасникам.

«Військові вишколи ми почали проводити ще на початку російсько-української війни. Зазвичай вишкіл триває два дні, зараз же робимо табір – він триватиме 5 днів. Військова школа відбуватиметься на обласному рівні, чекаємо учасників з різних громад», – розповідає LMN Андрій Ружак з «Народного Легіону».

Нагадаємо, Тарас Матвіїв загинув 10 липня 2020 року під час мінометного обстрілу, рятуючи з палаючого бліндажу своїх побратимів. Згодом йому присвоїли звання Герой України з орденом «Золотої Зірки».

 

Відео